Try out Kunst op Recept Rotterdam in de Nieuwe branding in Crooswijk

Wij nodigen jullie uit om op 22 november 2024 mee te doen aan de eerste try out van kunst op Recept Rotterdam in samenwerking met de herstelacademie. 2 kunstenaars die werken met Fotografie en Keramiek komen naar de nieuwe branding om een workshop te geven. 

Wat is kunst op Recept?

Kunst op Recept, proberen Joos Boon en Isabelle de Rooij op te zetten in Rotterdam. Dit project, dat al succesvol is in meerdere andere steden in Nederland, richt zich op het bevorderen van psychisch welzijn door middel van kunst. Mensen met (lichte) psychische en/of lichamelijke problemen worden gekoppeld aan een kunstenaar, met wie ze samenwerken om hun welzijn te verbeteren. voor dit traject kunnen mensen een doorverwijzing krijgen bijvoorbeeld bij de huisarts. voor meer informatie over kunst op recept kijk op: www.kunstoprecept.nl 

Voor wie is de try out?

Kom naar de try out op 22 november als je lekker bezig wilt zijn met je handen en wilt ervaren hoe je door middel van kunst welzijn kan verbeteren, door niet met je hoofd bezig te zijn maar met je handen. Je hoeft geen ervaring te hebben met kunst. Het gaat erom dat je misschien een nieuwe vaardigheid leert en bezig bent met je handen niet om iets moois of perfects te maken. 

Waar en wanneer

De Try out vindt plaats op 22 november 2024 in de nieuwe branding in Crooswijk. 

Om 13.00 heten we je welkom met een kop koffie of thee en gaan we samen met jou kijken welke workshop het beste bij jou past. 

Daarna gaan we in kleine groepen samen met de kunstenaar waar jij ingedeeld bent de workshop beginnen. De workshop zal ongeveer 2 uur duren. Na de workshop horen wij graag wat je ervan vond. We schatten de eindtijd rond 16.30.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Lijkt jou het leuk om mee te doen aan onze try-out?

Meld je dan aan via de email:
kenziakkerman@dock.nl 

heb je nog vragen? stuur gerust een whatsapp of bel naar Isabelle: 0628361896 

 

we hopen je te zien op 22 november 2024 in de Nieuwe branding!