Ontdek hoe je in het hier en nu kunt zijn door onze mindfulness oeneningen

Mindfulness gaat over aandachtig in het hier en nu zijn, met alles dat zich voordoet en zonder oordeel. Niet meer en niet minder. Net als spieren die je versterkt tijdens het sporten, kun je je aandacht trainen door te oefenen met mindfulness.

Tijdens deze mindfulness bijeenkomst doen we, afhankelijk van de vraag van de groep, verschillende soorten oefeningen. En als je merkt dat mindfulness je helpt: de oefeningen die we doen zijn ook heel geschikt om thuis mee verder te oefenen.

Waar

Herstelacademie Kralingen Crooswijk Noord

Huis van de Wijk De Nieuwe Branding

Isaac Hubertstraat 153

(Je vindt ons op de eerste verdieping)

 

Wanneer 

Iedere maandag van 11.00 – 12.30


Door wie
Chris Andeweg
06- 59 97 72 89

Je hoeft je niet aan te melden.

Heb je vragen? 
candeweg@dock.nl