Vanaf 7 mei 2024 zal de expositie ‘Alles goed’ on tour gaan op de herstelacademies in Rotterdam. We starten met een feestelijke opening op 7 mei op de herstelacademie in de wijk IJsselmonde. 

Door middel van de foto´s en verhalen willen we mensen met psychische problemen letterlijk ´een gezicht´ geven in de wijk. Hierdoor kunnen mooie gesprekken en meer openheid ontstaan over mentale gezondheid. (allesgoed.org)

We willen de expositie feestelijk openen met verschillende sprekers en een performance.  Zo nemen Laura van Dijk en Josse Weyers (Ervaringswerkers Herstelacademie IJsselmonde en onderdeel van de expositie) je tijdens de opening mee in hun herstelverhaal. Daarna is er nog alle tijd om de expositie goed te bekijken onder het genot van een drankje en een hapje.

In IJsselmonde zal de tentoonstelling van 7 t/m 14 mei te zien zijn. Daarna (16 mei t/m 28 mei) is de expositie te zien op de andere Herstelacademies.

Je bent van harte welkom om de expositie te komen bewonderen. Kom je naar de opening? Noteer dan deze gegevens alvast in je agenda:

📅 7 mei 2024

⏱️ 12.00 – 13.00

📍Grote Hagen 92, 3078RC, Rotterdam

Het zou fijn zijn als je laat weten of je komt! Mail naar ijsselmonde@deherstelacademie.nl voor meer informatie of aanmelding opening.