Als een goede vriend een zware tijd heeft, dan luisteren we begripvol naar hem en vragen we of we iets voor hem kunnen doen. Maar als we het zelf zwaar hebben dan vinden we dat we niet zo moeilijk moeten doen, negeren we onze emoties en geven onszelf een schop onder ons kont om te doen wat we vinden dat we moeten doen. Want dat is hoe we hebben geleerd met onszelf om te gaan.

Maar we kunnen leren om vriendelijker voor onszelf te zijn, om onszelf te behandelen zoals we een goede vriend behandelen.

Uit onderzoek blijkt dat mensen met meer zelfcompassie minder last hebben van depressie, angst, stress en schaamte. Ze ervaren meer geluk, zelfvertrouwen en tevredenheid met het leven. En zelfs een betere lichamelijke gezondheid. In 4 lessen leggen we een belangrijke basis om zelfcompassie te ontwikkelen. Wil je meedoen?

Je kunt je aanmelden bij Chris (candeweg@dock.nl). We plannen dan eerst een individueel kennismakingsgesprek in voordat we met de training starten.

Vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 elke 2 weken vanaf 5 april t/m 17 mei

Pleased Caucasian man hugs himself, has high self esteem, tilts head, has toothy smile, wears casual yellow hat and t shirt, stands indoor, copy space for your promotional content, feels comfort