Bevrijd jezelf via opstellingen.

Wat is het?
Welke elementen uit jouw familiesysteem belemmeren jou om in je kracht te staan? Via de methode van familieopstellingen krijg je de kans om dit te ontdekken en om je eigen krachtbronnen te versterken. Antwoorden op vragen gaan we niet “bedenken” met ons hoofd, maar ervaren via ons lichaam. Dat werkt 10x krachtiger… Hierdoor maak jij een belangrijke stap in de gewenste richting. Bij de ‘’warming up” maken we gebruik van beweegoefeningen, waaronder dans oefeningen om zo makkelijker in contact met je gevoel te komen.

Voor wie?
Vooral geschikt als je graag (meer) gebruik wilt maken van je gevoel & intuïtie en als je je durft te laten raken. Je bent gemotiveerd en bereid om mee te doen met de oefeningen. Er is ruimte voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.
Begeleiders
Natalie Wensveen, opsteller Bedrijfsscholing PG
Gitte Vermaas, danscoach (vrijwilliger/ stage vanuit dansopleiding)
Locatie: Herstelacademie in de wijk IJsselmonde, Huis van de wijk De Dijk. Susannadijk 153, 3079 VN Rotterdam

Data bijeenkomsten: 05-2, 12-2, 26,2, 04-3, 18-3, 25-3, 08-4 en 15-4 .

Aanmelden via https://deherstelacademie.nl/contact-ijsselmonde/

Vragen?: Neem gerust contact op met Natalie Wensveen als je nog verdere vragen hebt. Tel: 0652568270