In deze training gaan we op zoek naar elementen uit jouw familiesysteem die jou nog belemmeren om meer in je kracht te staan. Via de methode van familieopstellingen krijgen alle deelnemers de kans om hun eigen plek in het systeem in te nemen en hun krachtbronnen te versterken. Antwoorden op vragen gaan we niet “bedenken” met ons hoofd, maar ervaren via ons lichaam. Dat werkt 10x krachtiger… Hierdoor maak jij een belangrijke stap in de gewenste richting. Vooral geschikt voor mensen die graag (meer) gebruik maken van hun gevoel & intuïtie, die zich durven te laten raken en die in staat zijn om thuis enige voorbereiding te doen.

Wanneer
Op maandag van 13.30 tot 15.30 uur: 11 en 18 sept, 02, 09, 23 en 30 okt. en 06 en 13 nov.
Door wie
Natalie Wensveen en Veronique Boogers.
Waar
In het huis van de wijk Grote Hagen.