Werken als stagiaire of vrijwilliger bij de Herstelacademie Charlois

De Herstelacademie in de wijk Charlois is een laagdrempelige plaats waar deelnemers die veelal uit
de buurt komen zich thuis kunnen voelen. Er is ruimte om op eigen tempo te werken aan herstel en
ontwikkeling. Je doet dit samen met lotgenoten. De verschillende herstelgerichte activiteiten worden met en voor de deelnemers bedacht.
Bij de herstelacademie werken ervaringsdeskundigen zowel uitvoerend als coördinerend en om het programma goed te kunnen draaien is er ruimte voor stagiaire(s) en vrijwilligers. Om een beeld te krijgen wat het werken als ervaringsdeskundige bij de herstelacademie inhoud organiseren we een kennismakingsbijeenkomst.

Wat: Kennismaken met de herstelacademie voor een stageplaats of vrijwilligerswerk
Wanneer: Dinsdag 6 februari van 12.00 -13.00 uur
Waar: Herstelacademie Charlois, Texelsestraat 18, 3083 PW Rotterdam.
Voor wie: Studenten die een opleiding ervaringsdeskundigheid volgen of gaan volgen (bijv. Howie the harp, Zadkine social work voor ervaringsdeskundigen, HBO AD ervaringsdeskundigheid in zorg en welzijn) of mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk als ervaringsdeskundige.
Inhoud: In de bijeenkomst kan je kennismaking met het werken als ervaringsdeskundige bij de herstelacademie. Welke rollen en taken hebben ervaringsdeskundigen en hoe ziet een dag er bij de herstelacademie uit? Er is ruimte voor het stellen van vragen en na afloop kan je een afspraak maken voor een (sollicitatie) gesprek voor een mogelijke stageplaats of vrijwilligersfunctie.
Aanmelden: Graag aanmelden