Elke dinsdag, van 12.00 tot 13.00/13.30 uur, biedt de Herstelacademie Delfshaven een speciale “Wandelen voor Dames”-sessie. Deze wandelingen zijn een uitnodiging voor alle vrouwen die willen genieten van de frisse buitenlucht, lichte lichaamsbeweging en goed gezelschap.

Tijdens onze wandelingen verkennen we de rustige en mooie gebieden van Delfshaven, waarbij we de tijd nemen om te praten, te lachen en onze ervaringen te delen. Deze momenten zijn perfect om even te ontspannen, je hoofd leeg te maken en te genieten van de natuur, terwijl je mogelijk nieuwe vriendinnen maakt.

“Wandelen voor Dames” is meer dan alleen een wandelgroep; het is een steungroep in beweging. De wandelingen worden geleid door een van onze teamleden, die ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en comfortabel voelt, ongeacht je conditie of wandelervaring.

Deze activiteit is gratis en een geweldige manier om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen. Het is een kans om te ontsnappen aan de dagelijkse routine, je gezondheid te verbeteren en te verbinden met andere vrouwen in de gemeenschap.

Sluit je bij ons aan voor “Wandelen voor Dames” en ervaar zelf hoe een eenvoudige wandeling kan bijdragen aan je algehele welzijn en herstel.

Aanmelden bij Fatima FelKahali@wmoradar.nl

Soms is het fijn, en heb je het ook nodig, om je “eigen” groep te hebben. Dit naast al het andere dat er is.

Wanneer
Dinsdagen

Tijd
Van 12.00 tot 13.00-13.30 uur