In onze Supportgroep bij de Herstelacademie Delfshaven bieden we een warme en ondersteunende omgeving waar je je ervaringen kunt delen en steun kunt vinden bij anderen die vergelijkbare situaties doormaken. Je kunt jouw verhaal kwijt en luisteren naar het verhaal van de ander. Vaak herken je veel van elkaar en ervaar je dat je niet de enige bent die ergens mee zit.Deze groepsbijeenkomsten zijn een veilige haven waar openheid, begrip en (h)erkenning centraal staan.

Elke donderdag van 13.00 tot 15.00 uur komen we samen om in een groepssetting te praten, te luisteren en elkaar te ondersteunen. De kracht van onze Supportgroep ligt in de gedeelde ervaringen en de collectieve wijsheid. Hier kun je leren van de inzichten van anderen, terwijl je ook jouw eigen verhaal en perspectief deelt.

De groepsdynamiek biedt een unieke kans om te leren omgaan met uitdagingen, jezelf te ontwikkelen, en nieuwe coping-strategieën te ontdekken. De bijeenkomsten worden begeleid door ervaringsdeskundigen die zorgen voor een respectvolle en veilige omgeving.

Deelname aan onze Supportgroep is kosteloos en open voor iedereen die zich aangesproken voelt. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld, zodat we kunnen zorgen voor een gebalanceerde en ondersteunende groepservaring.

Neem deel aan onze Supportgroep en ontdek de kracht van gedeelde herstelervaringen in een ondersteunende gemeenschap.

Je kunt ook vragen stellen en hulp vragen.
We bespreken ook allerlei thema’s.
Breng vooral ook jouw thema’s in!

Wanneer
Donderdagen

Tijd
Van 13.00 tot 15.00 uur