Bij de Herstelacademie in het Huis van de Wijk Delfshaven bieden wij de mogelijkheid tot Individuele gesprekken. Deze gesprekken zijn bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke aandacht en ondersteuning op het pad van herstel en zelfontwikkeling.

In een vertrouwelijke en veilige omgeving kun je jouw ervaringen, uitdagingen en successen delen met een opgeleide ervaringsdeskundige. Deze gesprekken bieden je de kans om in alle rust en ruimte te reflecteren op je persoonlijke situatie. Samen met de ervaringsdeskundige onderzoek je wat je nodig hebt voor jouw herstel en ontwikkeling. De focus ligt hierbij op jouw kracht en mogelijkheden.

Onze Individuele gesprekken zijn gratis en laagdrempelig. Een doorverwijzing of indicatie is niet nodig. We respecteren jouw tempo en behoeften, en streven ernaar een ondersteunende omgeving te bieden waar je je gehoord en begrepen voelt.

Voor het inplannen van een individueel gesprek, of voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen. Samen maken we een verschil in jouw reis naar herstel en zelfontplooiing.

De kennismaking doen we 1 op 1 of als jij er iemand bij wilt hebben is dat natuurlijk prima.

De meeste activiteiten zijn groepsactiviteiten. Sommige mensen hebben liever (af en toe) 1 op 1 contact. Dat kan uiteraard.

Wanneer
Op afspraak