Bij de Herstelacademie Delfshaven geloven we in de helende kracht van creativiteit. Daarom nodigen we je uit voor onze Creatieve Middagen, elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur. Deze middagen zijn bedoeld om je creatieve geest te verkennen en te uiten in een ontspannen en ondersteunende omgeving.

Tijdens onze Creatieve Middagen kun je je handen laten spreken door middel van verschillende kunstvormen zoals tekenen, schilderen, handwerk, of welke vorm van creatieve expressie dan ook die jou aanspreekt. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om het proces van creatie en zelfontdekking.

Deze middagen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een creatieve uitlaatklep, ongeacht je ervaringsniveau of artistieke vaardigheden. Het is een kans om nieuwe vaardigheden te leren, jezelf uit te drukken en te verbinden met anderen die ook hun creatieve pad bewandelen.

Sinds een tijdje leidt een van ons de creatieve middag (voor dames).
Zij heeft als hobby het zeer kleurrijk en uitbundig versieren van flessen en deelt dat nu met haar mede deelnemers.
Andere mogelijkheden zijn: houtbranden, tekenen, schilderen, collages maken etc.
Het hangt vooral af van de inbreng van eenieder, dus breng je kennis en ervaring in!

De creatieve middag is meer dan “alleen” bezig zijn met dingen maken. Met elkaar bezig zijn op een creatieve manier schept een band en op den duur vertrouwen. Vertrouwen om, als je dat wilt, open te zijn over waar je in je leven tegen aanloopt. Dit met elkaar delen geeft ruimte en (wederzijds) begrip. Zo werk je stukje bij beetje aan je herstel.

Wanneer
Woensdagen

Tijd
Van 13.00 tot 15.00 uur