Coördinator Herstelacademie Prins Alexander

Sinds Juni 2023 zijn we vol enthousiasme het programma aan het bedenken en uitvoeren. We zijn blij met onze deelnemers die hun ervaringskennis delen. We gaan ons best doen het komende jaar nog veel meer mensen te bereiken om zich te ontwikkelen en te kunnen groeien in herstel.

Wat een geluk om met zo’n fijn team te kunnen werken. Ook met onze vrijwilligers Hulya Akdeniz en Annelies van Eijsden en stagiaire Tanja Kerver. Tijdens mijn herstel was een plek waar ik mij thuis voelde heel belangrijk. Zo’n plek hoop ik dat de herstelacademie is. Waar wij onszelf kunnen zijn. Met onze sterke en kwetsbare kanten. Luisteren naar elkaar, zonder het van elkaar over te nemen.

Ik neem mijn kennis en ervaring mee van mijn werk als ambulant begeleidster bij Pameijer vanaf 2007, mijn ontwikkeling tot ervaringsdeskundige, coach bij Howie the Harp, het volgen van de Leergang Ervaringsdeskundigheid bij het PAO. Ook mijn werk als rehabilitatiedocente bij R92 kan ik heel goed inzetten. Het werken met de blokken van de IRB in Beeld en de Yucel methode passen goed bij de academie. Verder hoop ik mijn werkzaamheden als Crisiskaartconsulente uit te breiden. Landelijk ben ik verbonden aan de Vereniging van Ervaringsdeskundige, eerst als ambassadeur en sinds kort als penningmeester. Ik ben blij met de samenwerking met alle herstelacademies in Rotterdam zoals de intervisie die we in breed verband hebben.

Kom je langs bij de herstelacademie?